Je maakt het klaar in: 25 minuten
Dit heb je nodig voor: 4 personen
- 8 eieren
- 1 augurk, zoetzuur, in kleine blokjes gesneden
- 2 stelen bosuitjes, in ringetjes gesneden
- 1/2 bosje Bieslook, fijn gesneden
- 1/2 bosje peterselie, fijn gehakt
- 1 thl kerrie
- 1/4 thl kurkuma
- 1/2 thl zout
- 1 thl agavesirop
- 1 volle thl mosterd
- 1/2 el (appel)azijn
- 2 el olijfolie
- 2 el yoghurt
- peper en zout naar smaak
Zo maak je het:
Zet de eieren met koud water op hoog vuur. Wanneer het water kookt, 8 min. door laten koken. Giet de eieren af en doe er koud water op. Laat ze volledig afkoelen. Pel ze en snijd ze doormidden. Wip de dooiers eruit in een kom. Prak deze met een vork fijn en voeg alle overige ingrediënten toe. Roer dit goed door elkaar. Snijd de eiwitten in kleine stukjes en voeg dit bij het dooier mengsel. Breng eventueel wat op smaak met peper en zout.