Je maakt het klaar in: 30 minuten
Dit heb je nodig voor: 3 á 4 personen
- 275 gr couscous
- 1 ui
- 1/2 komkommer
- 1 tomaat
- 2 steeltjes bosui
- 1 appel
- 1 banaan
- 1 sinaasappel
- 1 citroen
- 1/2 bosje peterselie
- 2 el olijfolie
- peper en zout naar smaak
Zo maak je het:
Kook de couscous, volgens de aanwijzingen op de verpakking, gaar en laat het afkoelen.
Snijd ondertussen de ui in blokjes en fruit deze in een beetje olie.
Komkommer, appel, banaan en tomaat in stukjes snijden. Schil de sinaasappel en snijd deze eveneens in stukjes. Snij de bosui in ringetjes. Was de peterselie en hak dit fijn. Pers de citroen uit.
Doe nu alle ingrediënten in een kom en schenk het citroensap en de olijfolie erover. Bestrooi met een beetje zout en gemalen peper (naar smaak).