Je maakt het klaar in: 25 minuten
Dit heb je nodig voor: 4 personen
- 900 gr zoete aardappelen, geschild en in plakjes gesneden
- 6 stronkjes witlof
- 2 uien, gesnipperd
- 2 bolletjes mozzerella (100 gr)
- 2 el kokosolie
- 1 el citroensap
- 1/2 thl koriander
- 1/2 thl kurkuma
- peper en zout naar smaak
Zo maak je het:
Verhit de olie in een wok en fruit de ui glazig met korianderpoeder, kurkuma, peper en zout.
Voeg de zoete aardappel toe en wok dit 5 minuten op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de witlof in reepjes, niet al te fijn.
Wanneer de aardappel beetgaar is voeg je de witlof toe en wok dit 1 minuut op hoog vuur mee.
Scheur de mozzerella in stukjes en verdeel dit over de witlof/aardappel en laat de mozzerella een beetje smelten.