Wokschotel met witlof en zoete aardappelen

Je maakt het klaar in: 25 minuten

Dit heb je nodig voor: 4 personen

  • 900 gr zoete aardappelen, geschild en in plakjes gesneden
  • 6 stronkjes witlof
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 bolletjes mozzerella (100 gr)
  • 2 el kokosolie
  • 1 el citroensap
  • 1/2 thl koriander
  • 1/2 thl kurkuma
  • peper en zout naar smaak

Zo maak je het:

Verhit de olie in een wok en fruit de ui glazig met korianderpoeder, kurkuma, peper en zout.

Voeg de zoete aardappel toe en wok dit 5 minuten op middelhoog vuur.

Snijd ondertussen de witlof in reepjes, niet al te fijn.

Wanneer de aardappel beetgaar is voeg je de witlof toe en wok dit 1 minuut op hoog vuur mee.

Scheur de mozzerella in stukjes en verdeel dit over de witlof/aardappel en laat de mozzerella een beetje smelten.