Je maakt het klaar in: 35 minuten + eventueel 60 minuten rusttijd voor het pannenkoekbeslag.
Dit heb je nodig voor: 2 personen
Voor de pannenkoek:
- 200 gr volkorenbloem
- 4 dl (plantaardige) melk
- 2 eieren
- snufje zout
Voor de vulling:
- 500 gr wortel
- 1 ui
- stukje gember
- stukje rode peper
- 150 gr runder gehakt
- 2 el (Parmezaanse) kaas
- olie om in te bakken
Zo maak je het:
Doe de melk en eieren in een kom met het zout en roer de eieren stevig los. Doe in één de bloem erbij en roer dit tot een glad beslag. Laat het beslag een uurtje rusten.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak van het beslag 4 of 5 stevige pannenkoeken.
Rasp de wortel, snipper de ui en hak de gember en rode peper fijn.
Fruit de ui met de gember en rode peper een paar minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit even mee. Doe de wortel erbij en bak het geheel tot de wortel zacht is. Ongeveer 5 minuten.
Verdeel het wortelmengsel over de pannenkoeken en rol ze op. Leg ze terug in de koekenpan en bestrooi ze met geraspte kaas. Deksel op de pan zodat de kaas kan smelten en de pannenkoek nog even door kan warmen.