Paprikaschotel

Je maakt het klaar in: 25 minuten

Dit heb je nodig voor: 2 personen

  • 3 paprika’s (verschillende kleuren)
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • stukje rode peper
  • 1 el gedroogde tijm
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1/2 bosje peterselie of koriander
  • 1 blikje tomatenblokjes (200gr)
  • 2 eieren
  • scheutje balsamico azijn
  • zout
  • olijfolie om in te bakken

Zo maak je het

Pel en snipper de ui.

Hak de knoflook en de peper fijn.

Was en snijd de paprika in reepjes.

Verwarm een scheutje olie in de pan en fruit de ui met knoflook, tijm, oregano, rode peper en wat zout.

Voeg wanneer de ui glazig is de reepjes paprika toe en bak dit een paar minuten.

Roer de tomatenblokjes en de balsamico azijn erdoor en laat wat vocht verdampen.

Was en hak de koriander of peterselie ondertussen fijn.

Breek de eieren boven de pan en bestrooi dit met de koriander of peterselie.

Leg een deksel op de pan en laat de eieren even garen.