Je maakt het klaar in: 25 minuten
Dit heb je nodig voor: 2 personen
- 500 gr gare bieten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 40 gr brie
- 180 gr tagliatelle
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1/2 bosje peterselie
- peper en zout naar smaak
- olie om in te bakken
Zo maak je het:
Pel de ui en snipper deze. Hak de knoflook en de peper fijn.
Verwarm de olie in een pan en fruit de ui met knoflook, tijm,.
Verhit olie in een pan en fruit de ui met knoflook, peper en zout.
Kook ondertussen de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de bieten in plakjes en daarna in reepjes. Voeg ze toe bij de ui en bak ze een paar minuten mee.
Snijd de brie in plakjes en hak de peterselie fijn.
Schep de tagliatelle in een grote voorverwarmde schaal. Verdeel de bietjes erover en de plakjes brie.
Bestrooi met peterselie en laat de schaal een paar minuten (warm)staan om de brie te laten smelten