Rijst ontbijt

Rijstontbijt

Je maakt het klaar in: afhankelijk van de gebruikte rijst. Zie verpakking + 10 minuten

Dit heb je nodig voor: 2 personen

  • 220 gr volkoren rijst ongekookt (of 450 gr gare rijst)
  • 1 appel, in blokjes
  • 3 dl water of rijstmelk
  • 1 el rozijnen
  • 1 el gehakte walnoten
  • snuf kardemom
  • snuf zout
  • snuf vanillepoeder
  • snuf kurkuma
  • mespunt roomboter
  • naar smaak honing of agavesiroop

Zo maak je het:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat het eventueel uitlekken in een vergiet of zeef.

Doe de rijst terug in de pan met alle ingrediënten en kook het nog 5 minuten. 

Giet er eventueel nog een theelepel honing of agavesiroop over. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *